Vanaf 13 september 2021 mag iedereen weer ZONDER afspraak komen winkelen bij KLEDINGENZO

De Kledingbank is OPEN op

  • dinsdagmorgen 9.15 – 11.30 uur
  • donderdagmorgen 9.15 – 11.30 uur
  • vrijdagmorgen 9.15 – 11.30 uur

De volgende regels zijn er nog 

  • er mogen een beperkt aantal personen tegelijk winkelen, dit betekent, dat u soms even  moet wachten voor u naar binnen mag!
  • u houdt anderhalve meter afstand tot iedereen in de winkel

VOORAANKONDIGING: 

Bij goed weer is er weer een UITVERKOOP bij KLEDINGENZO op zaterdag 25 september van 10.00 – 14.30 uur.

Houdt de media in de gaten!!
Van harte welkom!

Op afspraak is iedereen weer van harte welkom bij Kledingbank KLEDINGENZO

Kledingbank KLEDINGENZO, gevestigd aan de Elzenhof 138 in Sliedrecht,

is een winkel vol met goede tweedehands kleding voor dames, heren en kinderen. Ook hebben we schoenen, linnengoed en nog veel meer! Nu hebben we zomerkleding.

Ons eerste doel is om mensen met een kleine beurs  gratis te laten winkelen. Klanten van Voedselbanken en alle inwoners van Sliedrecht met een bijstandsuitkering krijgen elk seizoen voor elke persoon van hun huishouden een gratis kledingpas. Hiermee kunnen ze 15 kledingstukken uitzoeken.

Afgelopen winter zijn er 550 kledingpassen uitgegeven… Dit alles is mogelijk omdat velen in ons dorp hun “gebruikte kleding” bij ons brengen.

Goed nieuws: vanaf dinsdag 22 juni is de kledingbank ook weer open voor de andere doelgroep, nl. “koopklanten”! Zij mogen komen winkelen en kleding kopen! Een jas kost € 5,-, gewone kledingstukken € 2,50.  Het geld van de verkoop is bestemd voor de Voedselbank!

Om  de coronamaatregels te handhaven en om te voorkomen dat er wachtrijen ontstaan, werken we met afspraken. Voor een afspraak kunt u ons:

De winkel is open op dinsdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdagmorgen van 9.15 uur – 11.30 uur. We werken met tijdsblokken van drie kwartier.