Heropening van de kledingbank

Op maandagmiddag 8 april is de Kledingbank Kledingenzo heropend!

De openingshandeling is verricht door wethouder Cees Paas van Financien en Sociaal Domein. De Kledingbank heeft nu een eigen gebouw op het terrein van de Voedselbank, Elzenhof 138. De ruimte, die in het hoofdgebouw vrij gekomen is, zal de voedselbank in gebruik nemen. Na een verbouwing zullen de klanten via een winkelconcept hun voedselpakket ophalen. Dit geldt niet voor de uitgiftepunten in Bleskensgraaf en Nieuw-Lekkerland.

De Kledingbank geeft kleding gratis weg aan mensen met de kleine beurs. We werken met een kledingpas die voor een seizoen geldig is. De klanten van de Voedselbank en alle inwoners in Sliedrecht met een bijstandsuitkering komen in aanmerking voor deze gratis kledingpas. Verder kan elke hulpverlener een aanvraag doen voor een kledingpas, ook buiten Sliedrecht.
Ook kunt u zelf, als u een kleine beurs heeft, een mail sturen naar klanten@voedselbanksliedrecht.nl of bij de kassa informatie opvragen.
Wie weet komt u ook in aanmerking voor de kledingpas.

Als laatste willen we nog eens benadrukken, dat Kledingbank Kledingenzo voor iedereen toegankelijk is om goede tweedehands kleding te komen kopen. We hebben kleine prijzen. Onze collectie is groot en wordt wekelijk aangevuld! Van het geld van de verkoop kunnen we weer producten kopen voor de klanten van de Voedselbank. Bijv kaas, eieren en vis. Voor openingstijden zie onze website: www.voedselbanksliedrecht.nl/kledingenzo. We bedanken de Gemeente Sliedrecht en Molenlanden voor hun subsidie die ze toegekend hebben en ook de andere sponsoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.